Četvrtak, 15 Studeni 2018 09:55

Poziv za dostavu prijedloga za izradu Proračuna Općine Oprtalj za 2019. godinu

Pozivaju se mještani Općine Oprtalj da se ove godine uključe u donošenje odluka o raspodjeli sredstava iz općinskog Proračuna za 2019. godinu u provedbi malih komunalnih akcija ili projekata na području Općine Oprtalj.

Proračun je temeljni financijski dokument u kojem su iskazani svi planirani godišnji prihodi i rashodi Općine Oprtalj, a koji se donosi u skladu sa Zakonom o proračunu (Narodne novine br. 87/08, 136/12, 15/15). Riječ je o godišnjem planu u kojem je sadržana raspodjela sredstava za sve aktivnosti općinske uprave vezane uz funkcioniranje, održavanje i unapređenje općine, kao i za aktivnosti proračunskih korisnika.

U pripremi je izrada prijedloga Proračuna Općine Oprtalj za 2019. godinu. Želja nam je u proces kreiranja Proračuna uključiti što veći broj zainteresiranih kako bi Proračun bio što kvalitetniji u smislu obuhvaćanja projekata i potreba za Općinu Oprtalj. Stoga pozivamo sve zainteresirane da dostave svoje prijedloge i sugestije u svezi izrade Proračuna Općine Oprtalj za 2019. godinu, te na taj način aktivno sudjeluju u kreiranju Proračuna.

Prijedlozi se dostavljaju putem obrasca u prilogu (Proračun 2019.) Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Oprtalj na adresi Matka Laginje 21, 52428 Oprtalj ili putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do najkasnije 30. studenog 2018. godine.

     
Zaštita osobnih podataka  |   Izjava o korištenju Kolačića
© Općina Oprtalj sva prava pridržana / Izrada: Studio web art