• Festival vatre - Oprtalj
  06./2019.
  Alpe Adria Oberkrainer Fest - Oprtalj
  07./2019.
  Međunarodni susret harmonikaša-Zrenj
  08./2019.
  Kestenijada - Oprtalj
  10./2019.
   Tuber(food)fest - Livade
  10./2019.

Udruge

  AGROOPRTALJ
Udruga poljoprivrednika Agrooprtalj osnovana je 13. veljače 1998. godine sa sjedištem u Oprtlju. Osnovni sadržaj djelatnosti Udruge je stručno osposobljavanje članova za poljoprivrednu proizvodnju i provođenje agrotehničkih mjera, organizacije i nabave sadnog i repro-materijala te strojeva pod povoljnim uvjetima.
     
 

DVD OPRTALJ
Dobrovoljno vatrogasno društvo Oprtalj osnovano je 07.11.2003. sa sjedištem u Oprtlju. Osnovni sadržaj udruge je unapređenje vatrogasaca i vatrozaštite, provođenje preventivnih mjera zaštite od požara, gašenje požara i savjetovanja, sudjelovanje na seminarima, vatrogasnim natjecanjima i drugim stručnim i informativno-propagandnim akcijama od interesa za širenje vatrogasne kulture pučanstva.

     
 

LD VEPAR
Lovačko društvo „Vepar“ Oprtalj je nestranačka i neprofitna pravna osoba, dobrovoljno udruženih građana lovaca, u cilju uzgoja, zaštite, lova i korištenja divljači i njezinih dijelova, te pružanja usluga lovnog turizma sukladno propisima, bez namjere stjecanja dobiti, upisana u Registar udruga Republike Hrvatske. Društvo je osnovano u ožujku 1996. godine, sa sjedištem u Oprtlju, na adresi Kolovoz 4/1.

     
 

ZAJEDNICA TALIJANA LIVADE - GRADINJE / COMUNITA DEGLI ITALIANI LEVADE - GRADIGNE

     
     
Pročitano 6909 puta
     
Zaštita osobnih podataka  |   Izjava o korištenju Kolačića
© Općina Oprtalj sva prava pridržana / Izrada: Studio web art