Općina • Comune di
OPRTALJ - PORTOLE
Službene stranice • Sito ufficiale

Uredovno vrijeme za stranke: UTO: 11.30 – 15.30 ČET: 8.00 – 12.00

Izrada idejnih projekata izgradnje i rekonstrukcije parkirališta u naselju Oprtalj

Obaviještavamo stanovnike Općine Oprtalj – Portole kako smo u 2023. godini kandidirali projekt “Izrada idejnih projekata izgradnje i rekonstrukcije parkirališta u naselju Oprtalj” na Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2023. godini, Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Ukupna vrijednost izrade projektne dokumentacije za sva tri parkirališta u naselju Oprtalj-Portole iznosila je ukupno 14.000,00 €, od kojih smo 4.000,00 € ostvarili putem ranije spomenutog Javnog poziva od strane Ministarstva.

U cilju daljnjeg razvoja Općine, daljnjeg razvoja naselja Oprtalj i pripadajuće infrastrukture i parkirnih kapaciteta, stvorili smo uvjete za apliciranje navedenih projekata na nadolazeće Javne pozive u budućem razdoblju u cilju ostvarenja nepovratnih sredstava.

Ovim putem zahvaljujemo se Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine na dodjeljenim sredstvima i podršci u razvoju naše sredine.

Općina Oprtalj – Portole

Go to Top