Općina • Comune di
OPRTALJ - PORTOLE
Službene stranice • Sito ufficiale

Uredovno vrijeme za stranke: UTO: 11.30 – 15.30 ČET: 8.00 – 12.00

Udruge

Razne korisne informacije. Sadržaj kontinuirano dopunjujemo, navratite ponovo, vjerujemo da ćete naći zanimljivih i korisnih informacija

Humanitarna udruga „Nadomak sunca“ je jedna od najduže postojećih udomiteljskih udruga u Hrvatskoj (od 1994.godine) i dio je nacionalne mreže za podršku udomiteljstvu „Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece“.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Oprtalj osnovano je 07.11.2003. sa sjedištem u Oprtlju. Osnovni sadržaj udruge je unapređenje vatrogasaca i vatrozaštite, provođenje preventivnih mjera zaštite od požara, gašenje požara i savjetovanja, sudjelovanje na seminarima, vatrogasnim natjecanjima i drugim stručnim i informativno-propagandnim akcijama od interesa za širenje vatrogasne kulture pučanstva.
Lovačko društvo „Vepar“ Oprtalj je nestranačka i neprofitna pravna osoba, dobrovoljno udruženih građana lovaca, u cilju uzgoja, zaštite, lova i korištenja divljači i njezinih dijelova, te pružanja usluga lovnog turizma sukladno propisima, bez namjere stjecanja dobiti, upisana u Registar udruga Republike Hrvatske. Društvo je osnovano u ožujku 1996. godine, sa sjedištem u Oprtlju, na adresi Kolovoz 4/1.
ZAJEDNICA TALIJANA LIVADE – GRADINJE / COMUNITA DEGLI ITALIANI LEVADE – GRADIGNE
Go to Top