Općina • Comune di
OPRTALJ - PORTOLE
Službene stranice • Sito ufficiale

Uredovno vrijeme za stranke: UTO: 11.30 – 15.30 ČET: 8.00 – 12.00

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa na dan 15. travanj 2023.

Povodom održavanja međunarodnog biciklističkog maratona Istria Gran Fondo, u prilogu se nalaze sve ključne informacije o privremenoj regulaciji prometa na dan utrke, u subotu 15. 04. 2023.

Prometnice na trasi biciklističke utrke bit će privremeno zatvorene za promet u vremenskim periodima prema rasporedu koji se nalazi u privitku.

Trasa Livade – Šterna (Livade – Oprtalj – Šterna – Završje – Livade – Oprtalj – Šterna)

Cesta će biti zatvorena najviše sat i 30 minuta u zadnjoj točki ove dionice (Šterna). Radi se o vremenu od 10.49 sati (Livade) do 12.20 sati, kad se očekuje prolazak posljednjeg natjecatelja u Šterni s odvoženim krugom oko Oprtlja. Molimo građane da obrate posebnu pozornost na ovaj dio trase jer će oko mjesta Oprtalj utrka prolaziti dva puta.

Molimo vozače motornih vozila da postupaju po uputama redara koji će biti prisutni duž cijele trase te policijskih službenika koji će koordinirati promet na većim raskrižjima i mjestima. Također molimo sve sudionike u prometu da povećaju oprez i obrate veću pozornost jer su moguća zaostajanja pojedinih biciklista. Neovisno o privremenoj regulaciji prometa koja će biti na snazi toga dana, hitne službe i sva vozila koja imaju za cilj brigu o sigurnosti i zdravlju stanovnika bit će propuštena uz povećane mjere osiguranja.

Sve građane molimo još jednom za razumijevanje i unaprijed zahvaljujemo na strpljenju, s obzirom da utrka ima veliku vrijednost u promociji sjeverozapadne Istre kao turističke i sportske destinacije u predsezoni.

Preuzimanje priloga:
IGF 2023 – SATNICE PROLASKA UTRKA
Gran Fondo staza
Medio Fondo staza

Go to Top